//
Dia Mundial de l’Hepatitis

Dia Mundial contra l’Hepatitis

28 de juliol de 2011

La celebració del primer Dia Mundial contra l’Hepatitis, establert per l’OMS, té per objectiu la presa de consciència sobre les hepatitis virals i las malalties que causen, així com la difusió de coneixements sobre elles. La jornada brindarà l’oportunitat de centrar l’atenció en mesures específiques, com per exemple:

  • el reforç de la prevenció, el criabatge i el control de les hepatitis virals i les malalties connexes;
  • l’ampliació de la cobertura de vacunació contra l’hepatitis B i la seva integració en els programes nacionals d’immunització;
  • la coordinació d’una resposta mundial contra l’hepatitis

Els virus A, B, C, D i E de l’hepatitis causen infeccions agudes i cròniques i la inflamació del fetge, que poden desembocar en cirrosi i càncer hepàtic. Aquests virus representen un risc enorme per a la salut mundial, ja que hi ha al voltant de 350 milions de persones amb infecció crònica per hepatitis B i uns 170 milions de persones infectades crònicament pel virus de i hepatitis C.

______________________________________________________________________________________

Día Mundial contra la Hepatitis

28 de julio de 2011

La celebración del primer Día Mundial contra la Hepatitis, establecido por la OMS, tiene por objeto fomentar la toma de conciencia sobre las hepatitis virales y las enfermedades que causan, así como la difusión de conocimientos sobre ellas. La jornada brindará la oportunidad de centrar la atención en medidas específicas, como por ejemplo:

  • el fortalecimiento de la prevención, el cribado y el control de las hepatitis virales y las enfermedades conexas;
  • la ampliación de la cobertura de vacunación contra la hepatitis B y su integración en los programas nacionales de inmunización;
  • la coordinación de una respuesta mundial contra la hepatitis.

Los virus A, B, C, D y E de la hepatitis causan infecciones agudas y crónicas e inflamación del hígado, que pueden desembocar en cirrosis y cáncer hepático. Esos virus representan un riesgo enorme para la salud mundial, pues hay alrededor de 350 millones de personas con infección crónica por hepatitis B y unos 170 millones de personas infectadas crónicamente por el virus de la hepatitis C.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: